Tekst
|
Pris/per
|
Antal
|
Pris
|
Marineret sild med løgringe og karrysalat
|
15-
|
|
|
Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
|
24-
|
|
|
½ æg med rejer, tomat og hjemmelavet grønmayonnaise
|
15-
|
|
|
Hjemmelavet lun frikadeller medhjemmelavet rødkål
|
20-
|
|
|
Lun leverpostej med bacon og champignon
|
18-
|
|
|
Lun julemedister med sennep og hjemme lavet rødkål
|
18-
|
|
|
Kogt flæsk med sennep og hjemmelavet rødkål
|
18-
|
|
|
Glaseret skinke
|
25-
|
|
|
Grønlangkål med brunede kartofler
|
20-
|
|
|
Ris a la mande med kirsebærsauce
|
25-
|
|
|
Brød (hjemmebagt) og smør
|
15-
|
|
|
Flæskesteg med rødkål
|
25-
|
|
|